Definitief ontharen – IPL

ONGEWENSTE HAARGROEI: PIJNLOOS EN VEILIG ONTHAREN

Wie kent het niet?

Harsen, scheren en epileren is voor veel vrouwen en mannen het hele jaar door een terugkerend, tijdrovend en vaak lastig ritueel.
Maar waarom al deze moeite nog, als je ook pijnloos, veilig en snel je haren definitief kunt verwijderen? Dit kan nu met de MedCos® IPL.
Met het innovatieve MedCos® IPL apparaat is het mogelijk om ongewenste haargroei effectief aan te pakken. IPL betekent ‘Intense Pulsed Light’ en staat voor hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Zo wordt er met de IPL een lichtflits op de huid afgegeven, waarna dit licht wordt omgezet in warmte door absorptie van het uiteindelijke doelorgaan. Simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd, waarna er geen haar meer uit kan groeien en waardoor na afloop van een kuur gemiddeld 80-90% haarreductie wordt bereikt.

Het noodzakelijke aantal behandelingen van een ontharingskuur en het uiteindelijke reductieresultaat is o.a. naast restrictieve factoren sterk afhankelijk van het soort huid-/haartype en lichaamslocatie. Rode, blonde en grijze haren, alsmede overgangs-/donsbeharing hebben geen pigment en kunnen niet met IPL  behandeld worden. Hoewel negroïde huidtypes voor behandeling zijn uitgesloten, zijn de overige donkere/getinte huidtypes wel uitermate geschikt voor IPL  behandeling.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor definitief ontharen?  Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een intake gesprek en proefflits.