Heb je fijn dun haar dat je graag wat meer volume wilt geven of wil je graag lang vol haar maar lukt het niet om de gewenste lengte te behalen dan kan ik het voor je mogelijk maken om  met de Tape extensions van Hairtalk je gewenste coupe te creëren.

De Hairtalk tape extensions kunnen makkelijk door middel van een tape in je haar geplakt worden en er ook zonder het haar te beschadigen weer gemakkelijk met solvent verwijderingsspray er uitgehaald worden en daarna kunnen de tapes  weer herplaatst worden.
Doordat de tape extensions herplaatst kunnen worden is het ook voordeliger in gebruik. De tapes worden herplaatst tussen 8-10 weken in sommige gevallen iets eerder.

De tapes zijn er in de lengtes van:
25 cm
40 cm
50 cm
55 cm

Voor volume heb je ongeveer 1 -2 pakken nodig en voor verlenging 3-5 pakken

Zoals je kunt zien zijn de haren op verschillende manieren aan de tapes vast gemaakt. Tijdens het intakegesprek gaan we kijken welke tapes het best geschikt zijn om te plaatsen. Vaak wordt er ook een combi gebruikt doordat op niet alle plaatsen van het hoofd de haar dikte het zelfde is. En je wilt tenslotte dat het mooi in je eigen haar overvloeit.

Wil je meer weten wat er mogelijk is met jou haar KLIK HIER om via  whatsapp  een vrijblijvende intake gesprek in te plannen.