Welkom bij Mystic Touch

Massage & Therapy.

‘Ben je op zoek naar ontspanning, heb je pijnlijke spieren of ben je energetisch uit balans dan ben je bij Mystic Touch op het juiste adres.’

Mystic Touch is een massagesalon waar rust en healing centraal staat. De behandelingen die wij bieden geven nieuwe energie en onze missie is om elke klant tevreden naar huis te sturen met een glimlach. Door de holistische massages en energetische handen van eigenares Lily kom je gegarandeerd weer terug in balans.

Lily is naast masseuse ook zangeres. Net als haar muziek, vibreert zij op een hogere frequentie. Met de jaren heeft zij langzaam ontdekt wat haar krachten zijn. Namelijk het achterhalen van zere plekken en energie voelen van anderen. Dit heeft haar erg nieuwsgierig gemaakt en de nodige opleidingen doen volgen. Na enkele jaren in diverse massagesalons gewerkt te hebben werd het tijd voor haar eigen salon. Een salon waar haar klanten meer rust vinden op zowel lichamelijk als geestelijk gebied

Klik hier om via de Mystic Touch website direct een afspraak in te plannen

Oliemassage:

De oliemassage is een helende ontspanningsmassage en het stimuleert de bloedsomloop. Er wordt gebruik gemaakt van aromatische oliën om stemmingen te verbeteren en stress te helpen verminderen. De bloedtoevoer kan erdoor verbeterd worden en de afvoer van afvalstoffen wordt versneld. Deze massage zorgt voor ontspanning van lichaam en geest.

30 min. € 35,00
60 min. € 65,00
90 min. € 85,00

Thaise Oliemassage:

Thaise massage is een helende stevige massage. De drukpunten in het lichaam worden gestimuleerd voor een betere bloedsomloop en door de stevige massage worden de knopen in de spieren los gemasseerd.

30 min. € 35,00
60 min. € 65,00
90 min. € 85,00

Hotstone massage:

Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie. Er worden warme zwarte basaltstenen gebruikt. De stenen zijn ontstaan door de lava van vulkanen, die eeuwenlang afgekoeld in rivierbeddingen hebben gelegen en daarom mooie ronde vormen hebben gekregen. De stenen hebben een sterke magnetische kracht die nieuwe energie geeft aan uw lichaam en de bloed en lymfe beter laat stromen. Blokkades in spierweefsel worden door de massage en warmte makkelijker opgelost.

60 min. € 75,00
90 min. € 95,00

Holistische massage:

Volgens de holistische zienswijze zijn lichaam en geest met elkaar verbonden. Als je aangeraakt wordt, worden niet alleen je spieren aangeraakt. Ook gedachtes en emoties kunnen geraakt worden. Niet verwerkte emoties, stress en problemen manifesteert zich vaak in lichamelijk klachten en is niet meer in balans. Bij een holistische massage worden deze klachten gebruikt om inzicht te krijgen in jezelf. Je krijgt een mogelijkheid om te voelen wat er bij je gebeurt. De massage is gebaseerd op langzame, ritmische en meditatieve wijze.

De handgrepen die gericht zijn op de spieren, worden afgewisseld met ontspannende aanrakingen en schuddingen.

30 min. € 35,00
60 min. € 65,00
90 min. € 85,00

Access Consciousness Bars therapie:

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. De bars staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, dankbaarheid, kalmte creativiteit, veroudering, lichaam, seksualiteit, relaties, heling enz. Al deze contexten zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten.

Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf.

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen (in je kleren) comfortabel op je rug op een massagetafel terwijl degene die jou behandelt een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraakt. Access Bars is een unieke manier om je hoofd te resetten.

60 min. € 65,00
90 min. € 85,00

Kind t/m 15 jaar:
30 – 40 min € 35,00

Let op: Al deze behandelingen mogen niet worden gezien als een geneeswijze, wel als een manier om u op weg te helpen naar het beter worden. En uiteraard is het van belang dat u naar uw (huis)arts gaat als de klachten aanhouden; massage is namelijk geen vorm van genezen.

Voor een Massage ben ik iedere dinsdag beschikbaar van 11.00 – 20.00 uur. Bel of stuur een Whatsapp bericht naar 0628113788